SolarBas
Balk

Neem vrijblijvend contact met me op

E-mail

Je kunt me via mail bereiken op bas@solarbas.nl.

Telefoon

Je kunt me bellen of een WhatsApp sturen op 06 19 82 07 64.

Ervaringen

Er gaat niets boven tevreden klanten!

Martin

Bas regelt het echt allemaal van A (de eerste voorlichting) tot Z (dat we lekker met allerlei opbrengst- en verbruikt apps kunnen spelen). En dat ook nog snel, vakkundig en met een immer stralend gezicht. Goede service dus!

Familie Claassen

In deze tijden waarin de energierekening enorm stijgt, vonden we het fijn dat Bas heel snel zonnepanelen kon regelen voor ons. Na akkoord lagen de zonnepanelen er binnen no-time op. Bas denkt ook goed mee en bij vragen reageert hij snel. Wij raden hem ook zeker aan.

Sjef

SolarBas komt afspraken prima op tijd na. Prima service bij eventuele storing! Ik beveel dit bedrijf zeker aan als je van plan bent zonnepanelen aan te schaffen!

Albert van den Boogaard

Op zaterdag offerte aangevraagd, maandag akkoord gegeven en vrijdag lagen de zonnepanelen al op de stoep. Misverstand m.b.t. omvormer wordt helemaal naar tevredenheid opgelost. Anderhalve week later zelf de panelen gelegd onder aanwijzingen van Bas. Tijdens het leggen maakte Bas de omvormer in orde, eind van de dag begon het lachen. Mail of appcontact maakt niet uit, je krijgt razendsnel antwoord. Goed gevoel bij de materialen die gebruikt zijn maar de tijd moet het leren natuurlijk. SolarBas denkt mee, is supersnel, komt afspraken na, geeft nette prijzen en is betrouwbaar.