SolarBas
Balk

Over

Goed voor het klimaat én voor je portemonnee, dat zijn de zonnepanelen van SolarBas. Ik heb er veel plezier in om anderen te helpen met verduurzaming en het besparen op de energiekosten. Met zonnepanelen op je dak doe je iets goeds voor de wereld en voor jezelf en daarom ben ik er zo enthousiast over!

SolarBas

Even voorstellen

Ik ben Bas, woon in Den Hout en ik heb altijd al interesse gehad in techniek en innovaties. Van huis uit ben ik elektricien en vanuit die achtergrond ben ik mij al vroeg gaan verdiepen in zonnepanelen. In 2012 had ik zelf al zonnepanelen op mijn dak liggen en toen merkte ik hoe leuk het is om dagelijks te zien hoeveel je bespaart.

Met enthousiasme vertelde ik hierover tegen familie en vrienden en van daaruit is het balletje gaan rollen. Ik richtte SolarBas op, zodat ik anderen kon helpen met mijn kennis over zonnepanelen. Nog altijd ga ik met veel plezier bij klanten langs om te zien hoe zij kunnen besparen. Inmiddels heb ik al tientallen klanten blij mogen maken met zonnepanelen van SolarBas!

SolarBas

PCdokterBAS

Leuk om te weten: Ik heb ook een voorliefde voor computers en kan je helpen met computerproblemen, onderhoud aan je laptop en de aanschaf van een nieuwe computer. Kijk op PCdokterBas.nl voor een overzicht van mijn diensten.

Waarom anderen kiezen voor SolarBas

Snelle levering

Bij SolarBas hoef je geen maanden te wachten op je zonnepanelen. Bij veel klanten liggen de panelen al binnen een maand na aanvraag op het dak en zijn ze operationeel!

Een korte terugverdientijd

Met de hoge energieprijzen van tegenwoordig in combinatie met de concurrerende tarieven van SolarBas heb jij je investering snel terugverdiend.

Monitoring van je installatie

Wij monitoren jouw installatie en zien het direct als er iets mis gaat. Dit meld ik bij je, zodat je geen kostbare zonne-energie misloopt!

Contact

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met me op.